Get Adobe Flash player 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk al bijna 20 jaar als complementair/energetisch therapeut en sinds 2014 met de EMB Test. Hoewel ik met liefde terugdenk aan de eerste uren van de test, waar de uitslag op één A4tje paste, ben ik enorm enthousiast over de test zoals hij nu is! En ik kan me steeds weer verwonderen over de hoeveelheid informatie die we krijgen uit maar zo’n kleine hoeveelheid bloed.

 

Lees meer...

Het jaar loopt ten einde en als we even met onze ogen knipperen staan de feestdagen voor de deur. Eigenlijk als vanzelf kijk ik terug op 2019 en keer naar binnen. Daar in mijn hart ga ik langs de maanden waarin onbalans werd omgezet in balans, pijn werd omgezet in zachtheid en mijn lijf weer zijn kracht hervond. In de stilte van mijn ziel voel ik een enorme dankbaarheid voor al het goede dat me is overkomen. Zelfs de zware dingen omarm ik en laat het vervolgens zijn. Als waardevolle lessen waardoor ik weer een beetje ben gegroeid!

 

Lees meer...

Buiten is het een donkere dag. Echt zo’n zwaarbewolkte decemberdag, op weg naar de kortste dag van het jaar. Toch schijnt de zon! Ik fiets naar mijn nieuwe praktijkruimte en race het holletje af, de Achterweg op. Er daar op de hoek schijnt de zon! Vanaf de ramen straalt de knalgele zon van Aurora me tegemoet! Wat een zalig begin van de dag. Binnen ruikt het naar roosjes, naar de geurkaarsjes die ik kreeg van een dierbare klant. Kachels hoog, kopje koffie, zucht, heerlijk, ontspanning.

Lees meer...

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.