Get Adobe Flash playerHet jaar loopt ten einde en als we even met onze ogen knipperen staan de feestdagen voor de deur. Eigenlijk als vanzelf kijk ik terug op 2019 en keer naar binnen. Daar in mijn hart ga ik langs de maanden waarin onbalans werd omgezet in balans, pijn werd omgezet in zachtheid en mijn lijf weer zijn kracht hervond. In de stilte van mijn ziel voel ik een enorme dankbaarheid voor al het goede dat me is overkomen. Zelfs de zware dingen omarm ik en laat het vervolgens zijn. Als waardevolle lessen waardoor ik weer een beetje ben gegroeid!

 

Lees meer...

Buiten is het een donkere dag. Echt zo’n zwaarbewolkte decemberdag, op weg naar de kortste dag van het jaar. Toch schijnt de zon! Ik fiets naar mijn nieuwe praktijkruimte en race het holletje af, de Achterweg op. Er daar op de hoek schijnt de zon! Vanaf de ramen straalt de knalgele zon van Aurora me tegemoet! Wat een zalig begin van de dag. Binnen ruikt het naar roosjes, naar de geurkaarsjes die ik kreeg van een dierbare klant. Kachels hoog, kopje koffie, zucht, heerlijk, ontspanning.

Lees meer...

Het is een bijzondere zomer. Vorige week al deelde ik op mijn Aurora Facebook pagina al diverse berichten over de nieuwe energie rond volle maan en 8 augustus. Transformerende energie waarbij loslaten van oude patronen en zaken centraal staan zodat er ruimte komt voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor een ieder gebeurd dit op zijn eigen trillingsniveau en met daarbij behorende thema’s! 

Lees meer...

Copyright © 2023 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.