Get Adobe Flash playerAls jouw dierbare overlijdt staat de tijd even stil. Terwijl de wereld om je heen gewoon doordraait en dat kan behoorlijk confronterend zijn.

Hoewel de dood bij het leven hoort blijft het altijd een gebeurtenis met een enorme impact op ons dagelijks leven. Het regelen van de uitvaart, het afscheid nemen en bij het verlies van een familielid vaak nog het afhandelen van bijkomende zaken.

En dan, soms pas na enige tijd, volgt de stilte. Het gemis. Het verdriet. Of blijk je niet uitgesproken issues te hebben die zwaar op je maag liggen. Dan is het belangrijk dat je tijd neemt voor jouw proces. Hoe gaat het dan met jou? Waar liggen jouw behoeftes? Hoe pak je de draad weer op?

Angela, van Praktijk Aurora voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling, helpt en ondersteunt bij de verwerking in alle lagen. Mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel onderzoeken we samen, binnen een veilige, rustige omgeving, waar ondersteuning zinvol kan zijn. Samen nemen we de tijd om te onderzoeken welke behoeftes jij hebt en gaan dan op een zachte, liefdevolle manier met elkaar aan de slag.

Deze unieke ondersteuning* bestaat uit:

  • Intake
  • Coaching (indien gewenst met behulp van de elementen in de natuur)
  • Energetische behandeling(en)
  • Klanksessie en stembevrijding
  • Zo nodig ondersteuning met natuurlijke geneesmiddelen of supplementen

* Veel verzekeraars vergoeden een deel van mijn behandelingen vanuit de aanvullende polis. Op de website vind je verdere uitleg van de ondersteuning.


Voor meer informatie klik hier of bel met mij persoonlijk op 06-22337508

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.