Get Adobe Flash playerMijn spirituele zoektocht duurt inmiddels meer dan twintig jaar en ik heb in die jaren veel geleerd en veel van mezelf terug gevonden en leren kennen. Toch, zoals zo velen van u zullen herkennen, blijf ik steeds op zoek naar diverse stukjes die de puzzel nog completer maken. Vanuit een baan in de marketing/verkoop werk ik nu als trainer, coach, healer en therapeut. Hoe groot kan een verschil zijn? Van alles wat te maken heeft met vorm en materiële zaken, naar liefde en leven vanuit het hart en ziel!

Het moederschap bracht bij mij de verandering. Want wat is er mooier dan de liefde te voelen voor je kind? Een onvoorwaardelijk gevoel van verbinding? Met je man, je kind, maar ook met de schepping zelf, met alles wat is. Tijdens de zwangerschap, nu negentwintig jaar geleden, was het prachtig de zielsverbinding te ervaren met mijn nog ongeboren kindje. Een verandering had zich ingezet.

Na de zwangerschap verloor ik mijn mobiliteit. Ik raakte gehandicapt omdat mijn lichaam de gevolgen van de bevalling niet kon verwerken en door niet meer goed te kunnen lopen werd ik letterlijk gedwongen stil te staan bij wie ik werkelijk ben. Tegelijkertijd werd ik geconfronteerd met een verlamming van de aangezichtszenuw waardoor ik, door mijn veranderende uiterlijk, mijn focus moest verleggen naar het wezen achter het 'gezicht'! Na een lange zoektocht in de reguliere geneeskunde vond ik mijn weg in complementaire helingmethodes en raakte gefascineerd door de enorme kracht in de mens zelf. Ik volgde een cursus intuïtieve ontwikkeling en aurahealer, en ik begon met Reiki. Dat was nog maar het begin.

Stukje bij beetje ontdekte ik wie ik ben en hoe ik de zelf genezende krachten in mijzelf kan aanboren! Om het proces te ondersteunen schreef ik twee boekjes die veel lotgenoten erkenning en herkenning brachten. Vanuit mijn stoel of bed werkte ik als correspondent bij de lokale krant en bleef zo onderdeel van de samenleving. Ik volgde zes weken een ietwat Spartaanse training waar ik leerde mijn spierkracht weer op te bouwen en, nog belangrijker, mijn angst af te leggen. Samen met mijn rolstoel leverde ik de slachtofferrol in en ruilde die in voor kracht! Zachtjes aan genas mijn ziel en daarmee ook mijn geest en uiteindelijk ook mijn lichaam. Recent vielen nog meer puzzelstukjes op hun plaats doordat helder werd dat achter al mijn klachten de ziekte van Lyme zich letterlijk schuil hield. Ik zag hierin een kans door de veroorzakende Borrelia bacterie aan te kijken en mij te ontwikkelen tot Lyme specialist. Om zo mijzelf en mijn klanten te helpen helen. Het is een proces waarin ik nog steeds leer en waarin ik ook heb ontdekt dat de ziekte van Lyme niet alleen maar gaat over de besmetting met de Borrelia bacterie. Gaandeweg leer ik steeds meer over de methafysische en de spirituele kant van Lyme. Na jarenlange invaliditeit ben ik inmiddels klachten- en pijn vrij en heb ik slechts licht restverschijnselen. Ik ben er van overtuigd dat ook die de komende jaren gaan helen.
In 2004 startte ik mijn praktijk voor natuurgerichte therapieën waar ik sindsdien bezig ben met energetisch werk, orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde en coaching in de breedste zin van het woord. Daarnaast ontwikkel ik trainingen en cursussen.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld door te blijven studeren op medisch en energetisch vlak. Volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging BATC behaalde ik onder andere HBO medische basiskennis en volgde diverse (bij)scholingen op het gebied van (orthomoleculaire) voeding, nutrieten en de levend bloed analyse. Via het Centrum Vakerkenningen heb ik de 16 competenties van HBO Bachelor Voeding en Dieëtiek afgerond. In 2018 volgde ik de opleiding tot Orthomoleculair kindercoach.
Op energetisch en spiritueel vlak heb ik diverse opleidingen gedaan, onder andere die van spiritueel Lifecoach, trainer van The Life Codes en de Avatar master Class. In dit werkveld heb ik bijzondere ervaringen op mogen doen waarvan ik de kennis weer door mag geven aan mijn klanten in mijn praktijk en tijdens de workshops die ik geef. Zo help ik hen op weg naar welzijn en persoonlijke ontwikkeling.
Gelukkig weten veel mensen de weg naar mij te vinden en kan ik dus doen wat ik het liefste doe... mensen helpen hun weg naar gezondheid en geluk te vinden en bij te dragen aan hun ontwikkeling en groei!

Ik begroet u graag in mijn praktijk of tijdens een van mijn cursussen/trainingen om u te begeleiden op uw weg naar heelheid en geluk!

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.