Get Adobe Flash playerGodinnenreis

Godinnenreis
Thuiskomen in jouw tempel van het Goddelijk vrouwelijke

De wedergeboorte van de sterke, doch zachte en liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn.
Elke vrouw mag zich weer herinneren en voelen wie ze werkelijk is!
Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

Kom thuis in jouw Heilige Tempel van het Goddelijk Vrouwelijke. De Womb (de baarmoeder) is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is tegelijkertijd de plek waar vrouwen hun pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben. Via rituelen, healing en blessing, wordt het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder hersteld en wordt de weg weer vrijgemaakt voor jouw vitale levensenergie, creatieve stroom, kracht en wijsheid. Deze Baarmoederzegening is een zachte en krachtige combinatie van energetische methodes waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen.
Deze unieke afstemming daagt jou uit om voorbij te gaan aan jouw denken en voelen en aan de wijze waarop jij uiting geeft aan jou behoeftes en verlangens, jouw creativiteit, seksualiteit en spiritualiteit. Als je mee op reis gaat vind je de verbinding terug met jouw innerlijke Godin en zal alles mee veranderen!
Tijdens de reis terug naar jouw baarmoeder maken we tevens verbinding met die van onze voormoeders en verankeren we in jou de energie van de Oer Godin, Moeder Aarde. We herontdekken de vrouwelijke creatiekracht die zo belangrijk is in deze tijd van transformatie.
De rituelen, healing en blessing worden verdeeld over vier vrijdagmiddagen. Aan het einde van elke cursusmiddag krijg je een prayer mee waarmee je tot aan de volgende ontmoeting zelf aan de slag kunt in jouw eigen unieke proces. We werken in groepjes van maximaal 8 cursisten zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo kunnen we in alle rust onze processen laten doorwerken.

Raakt deze tekst je in je hart en wil je deelnemen? Neem dan contact met mij op. Een kleine (telefonische) intake zal voorafgaan aan je definitieve inschrijving.

Investering in jezelf: inclusief koffie, thee, versnaperingen, elke week een prayer, en alle gebruikte materialen 249,00 euro (zo gewenst ook in delen te voldoen)
Locatie: Zaal van Praktijk Aurora, aan de Irenestraat 2A te Poortugaal. (achterzijde van de Brinkhoeve)

Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22337508

Evenementen

  • Er zijn momenteel geen datums bekend. Hou de website in de gaten.

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.