Get Adobe Flash playerPer 1 januari 2021 is het nieuwe adres van Aurora Irenestraat 2A, 3171CG te Poortugaal. Mail, web en telefoonnummer blijven ongewijzigd! 

Lees meer...

RTV Albrandswaard (@RTVAlbr) | Twitter

Angela was in 2015 te gast bij het programma "infomagazine" van lokale omroep RTV Albrandswaard. Klik op lees meer voor het interview.

Lees meer...

Vanaf begin februari is de collectie kinderboeken behoorlijk uitgebreid met nieuwe boeken van bekende schrijvers. Deze boeken gekocht bij het Witte Huys zijn geschonken door Aurora ter ere van hun 10 jarig bestaan.  De boeken zijn toegevoegd aan de Ruilbibliotheek. Bij de ruilbibliotheek kan men gratis boeken, cd’s en tijdschriften mee nemen en ook boeken e.d. die nog in goede staat zijn inleveren.

Lees meer...

Dag van de natuurgerichte therapieën

De dag van de natuurgerichte therapieën is afgelopen zaterdag een groot succes geworden! De dag die georganiseerd werd door Aurora voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling,  in het kader van het tienjarig bestaan van de natuurgeneeskundige praktijk in Poortugaal, werd druk bezocht! Klanten en belangstellenden maakten kennis met verschillende soorten natuurgerichte therapieën, woonden een Do-in Yoga workshop bij of luisterden naar de lezing van Angela Clavaux, therapeut en eigenaar van Aurora. De opbrengst van de dag was meer dan 600 euro en werd aan het einde van de dag in zijn geheel overhandigd aan Enikö Nagy van Stichting Welzijn Albrandswaard voor de aanschaf van kinderboeken in het Wijkcentrum Poortugaal.

 

          

Meer foto´s?!?

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.