Get Adobe Flash playerIk werk al bijna 20 jaar als complementair/energetisch therapeut en sinds 2014 met de EMB Test. Hoewel ik met liefde terugdenk aan de eerste uren van de test, waar de uitslag op één A4tje paste, ben ik enorm enthousiast over de test zoals hij nu is! En ik kan me steeds weer verwonderen over de hoeveelheid informatie die we krijgen uit maar zo’n kleine hoeveelheid bloed.

Sinds ik de EMB Test heb toegevoegd aan mijn werkvormen is de kwaliteit van mijn consulten absoluut verbeterd, iets waar wij therapeuten toch continue naar streven. Waar ik het vroeger moest hebben van alleen mijn kennis, gevoel en aannames, heb ik nu een waardevolle tool in handen. De EMB Test blijkt, naast mijn energetische behandelingen, een prima startpunt. Vaak volgen, vanuit de gevonden onbalans in bijvoorbeeld trauma’s of early life stress, vervolgconsulten in de coaching, training of energiewerk. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om de test door te nemen zodat er ruimte is voor reflectie en herkenning. Ik merk dat hierdoor de klant enorm gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan!

Wat ik zelf een grote kracht van de EMB Test vind is de energetische insteek. Daardoor sluit het naadloos aan bij mijn energetische behandelingen en kan ik de vertaalslag maken naar wat ik ervaar en voel in alle lagen van het energetisch en fysieke lichaam. Als Lymespecialist begeleid ik mensen die vaak van heel ver moeten komen en dan is de EMB Test een onmisbare schakel gebleken om het Lymeprotocol te ondersteunen en de vooruitgang te monitoren. Juist omdat er zoveel co-factoren meespelen die de EMB Test grotendeels in kaart brengt.

Mijn klanten zijn onverdeeld enthousiast. Het uitgebreide beeld dat de uitslag geeft zorgt voor een compleet plaatje en bovendien hebben zij met de test iets in handen. Want tenslotte geldt ook: meten is weten! Tijdens het bespreken van de uitslag zeggen klanten vaak dat het een bevestiging is van wat ze eigenlijk al weten. En doordat de uitslag zo duidelijk de onbalans aangeeft stimuleert dat enorm om er de schouders onder te zetten en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun welzijn.
Het bespreken van de uitslag gaat soms met een lach en soms met een traan. Maar het biedt de meeste tijd, een vaak lang gewenste ingang naar herstel!

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.