Get Adobe Flash player 

Nieuwsbrief december 2019

 

Zorgverzekeraars

De stoelendans in verzekeringsland is weer begonnen. Afgelopen jaar was er veel onrust omdat ook de CZ-groep, waaronder ook Ohra en Nationale Nederlanden vallen, onverwachts besloot natuurgeneeskundige en orthomoleculaire be-handelingen niet meer te vergoeden. Het is lastig om een advies uit te brengen omdat ieder zijn situatie uniek is! Wel hebben we van de Achmea-groep, waaronder Zilveren Kruis, FBTO, de Friesland en OZF, bericht gekregen dat de vergoeding zelfs wordt uitgebreid! Dus als u overweegt te veranderen van zorgverzekering is deze groep een goede optie als u gebruikt maakt van alternatieve geneeswijzen!

 

Circle Of Joy

Het jaar loopt ten einde. Tijd voor reflectie en naar binnen keren! Loslaten wat niet meer dient en nieuwe frisse energie tot je nemen! Ontspannen op helende klanken van de drum en andere instrumenten en je laten meevoeren tijdens een  krachtige meditatie! Deze avond staat in het teken van de volle maan, de Boommaan. Samen, in een cirkel van gelijkgestemden, delen we de energie van loslaten en wedergeboorte net als in de natuur. We gaan ervaren met de helende krachten van symboliek, stilte en klanken die samen een diepgaande heling op gang brengen! Zodat je krachtig het nieuwe jaar kan beginnen!

Locatie: De Brinkhoeve Poortugaal
Wanneer: 11 december 19-21.00 uur
Opgeven: via 06-22337508 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kosten €27.50

 

Joyful Angels Dag Thema Pacha Mama

Deze dag staat in het teken van Pacha Mama (moeder aarde). Met gelijkgestemden werken we aan de verbinding met moeder aarde en bekrachtigen we de verbinding met je hogere zelf! We schonen jouw energieveld op en activeren het regenboogveld zodat je kunt gaan werken met de helende energie vanuit de bron. Na deze dag kun je jezelf of anderen een energiebehandeling geven! De dag zit vol met ervaringen en meditaties, kortom een cadeautje aan jezelf!

Locatie: De Brinkhoeve Poortugaal Wanneer: 17 januari 2020 10-16.00 uur Opgeven: via 06-22337508 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten €97.50

 

Werken met de Biotensor

Voor therapeuten die willen leren werken met de Biotensor. Het wordt een praktische middag waarin we theorie, gevoel en praktijk combineren. Werken met de Biotensor is een welkome aanvulling op het werken met energie. Zelf van te voren een biotensor aanschaffen zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Locatie: Praktijk Aurora Poortugaal Wanneer: 28 februari 2020 13.30 tot 16.uur Opgeven: via 06-22337508 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kosten: € 49,50

 

Praktijk nieuws

Voor massages kun je binnen de vertrouwde omgeving van Aurora terecht bij collega Ellen Waltmans. Ellen is een ervaren therapeut en u kunt bij haar terecht voor alle vormen van massage, Shiatsu, triggerpoint coaching en blessure behandelingen! Ellen is in de praktijk te vinden op woensdag en donderdag (avond). Telefoon 06-43174447

 

Schilderen met Passie

Ik volgde bij Marjolijn de cursus Schilderen met Passie! Ik ben erg onder de indruk van het innerlijk proces waarin ik tijdens het schilderen ben gekomen. Marjolijn vertelt je niet alleen over de praktische kant van schilderen, de materialen en hoe deze te gebruiken, maar coacht en leidt je door een proces dat je ziel raakt! Je krijgt inzicht in persoonlijke processen en patronen. Het schilderen helpt je deze te doorbreken en te transformeren. Het resultaat is een leeg en ontspannen hoofd, een geraakte ziel en een schilderij dat je hart beroert!

Een aanrader! Neem contact op met Marjolijn van der Steen via 06-20670817. Of kijk op www.aquamarijn-reiki.nl

 

Column

Het jaar loopt ten einde en als we even met onze ogen knipperen staan de feestdagen voor de deur. Eigenlijk als vanzelf kijk ik terug op 2019 en keer naar binnen. Daar in mijn hart ga ik langs de maanden waarin onbalans werd omgezet in balans, pijn werd omgezet in zachtheid en mijn lijf weer zijn kracht hervond. In de stilte van mijn ziel voel ik een enorme dankbaarheid voor al het goede dat me is overkomen. Zelfs de zware dingen omarm ik en laat het vervolgens zijn. Als waardevolle lessen waardoor ik weer een beetje ben gegroeid!

De herfst duurt heerlijk lang en ik geniet er volop van! De prachtige kleuren die de bomen doen veranderen in pareltjes van licht. Het bruin, het rood en het geel-goud verwarmen mijn hart. Het was voor velen een bewogen jaar. Verlies van dierbaren of verlies van gezondheid. Naar alle mensen die om welke reden dan ook in die (rouw) verwerking zitten gaat mijn hart uit!

En dan staan we aan de poort van 2020! Ik kijk uit naar een jaar vol harmonie, verbinding en groei! We mogen gaan oogsten wat we de afgelopen jaren hebben gezaaid! Ik verheug me erop! In vertrouwen dat niets voor niets gebeurd! Bij Aurora staan leuke cursussen gepland zoals je kunt lezen in deze nieuwsbrief. In de loop van het voorjaar hoop ik ook weer een cursus intuïtieve ontwikkeling te geven!

Ik wens al mijn klanten een liefdevolle kerst! Voor 2020 wens ik jullie veel gezondheid, verbinding, liefde, inspiratie en bewustzijn! In dankbaarheid…..

 

Angela 

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.