Get Adobe Flash player



Nog even en we sluiten het jaar 2011 af! We doen inkopen voor de oliebollen, kopen vuurwerk en dan een nieuw begin, 2012! Bijna iedereen heeft wel iets gehoord over 2012! De informatie die we tot ons krijgen loopt nogal uiteen. Sommige media berichtten zelfs over een rampjaar waarin in het slechtste scenario de aarde vergaat. Ook de film industrie heeft hier al op ingespeeld met een rampenfilm over 2012! Dat breng veel angst en onrust.

Ik deel die angstige gedachten niet. Voor mij is de essentie van 2012 dat de mensheid een enorme sprong in zijn bewustzijn gaat maken. Vanuit het drie dimensionale, waarin ons ego en het materiële centraal staat, naar de vijfde dimensie waarin we allen weer verbonden raken met elkaar en gaan beseffen dat alles één is. We gaan weer voelen wie we zijn, niet meer leven vanuit ons hoofd en de materie maar van uit ons hart, meer in liefde naar elkaar.

Deze verandering komt natuurlijk niet zo maar uit de lucht vallen. De Maya’s voorspelden al heel lang geleden deze ontwikkeling van de planeet Aarde door op een hele andere manier naar tijd te kijken als wij gewend zijn. De basis waarop de Maya’s met tijd en de kalender omgingen is er een die gebaseerd is op een aantal cycli, die als tandraderen op elkaar inspelen . Op 21 december 2012 eindigt zo’n cyclus van bijna 26000 jaar, tevens de laatste in de derde dimensie, en daarom wordt in de volksmond gesproken over het einde van de Maya kalender. Astrologisch gezien gebeurd er ook nogal wat.. de zon, de aarde en het galactisch centrum (het middelpunt van de melkweg) liggen op 21 december 2012 precies op één lijn.

De ontwikkeling gaat gepaard met grote energetische veranderingen. Net als Moeder aarde zit ook de mensheid in een transformatie. Tijdens een transformatie ontkom je niet aan opruimen. Het negatieve zal steeds groter worden zodat het uiteindelijk 'ontploft'…om daarna plaats te maken voor nieuwe energie die positief, licht en liefdevol is! Zo wordt gaande weg 2012 steeds meer ruimte gemaakt voor positiviteit en kracht ondersteund door vele lichtwerkers!

Voor we zover zijn hebben we nog wel wat werk te doen. Het is dan ook belangrijk dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid nemen! Een positief collectief bewustzijn betekent dat elk individu ook zijn eigen verantwoordelijkheid dient te nemen om mee te transformeren naar de 5e dimensie! Het is tijd dat we wakker worden! En niet de verantwoordelijkheid van wat niet goed gaat in ons leven bij een ander leggen. Kijk wat u zelf kunt doen om negativiteit om te buigen naar het positieve! Hou grote schoonmaak ik uw hoofd, huis en hart! Zend liefde uit en zorg goed voor uzelf! Weet dat energie gedachten volgt! Dus stop met doemdenken en ga niet mee in alle negativiteit die de TV en de kranten ons voorspiegelen. Lees eens een keer op een andere manier de krant en sla alle grote koppen over…. Lees de kleine berichtjes… die zijn vaak heel hoopgevend! Dan zal ook u ervaren dat we een mooiere wereld kunnen creëren waar we weer eer doen aan onszelf en aan Moedertje aarde.

Ik geef toe dat het soms niet eenvoudig is. Ook ik heb, net als u, te maken met opruimen, loslaten en harde lessen. Maar tegelijkertijd voel ik dan ook de enorme kracht die wij mensen in ons hebben om geestelijk en lichamelijk te helen! Wetend dat er dierbaren zijn die mij onvoorwaardelijk steunen en met me meereizen.

Ik nodig u uit om komend jaar te zien als een uitdaging. Als een nieuwe kans naar een liefdevollere, lichtere wereld waarin we weer mogen zien wie we zijn. Met een groter (collectief) bewustzijn! We hoeven niet de verantwoordelijkheid voor de hele wereld te dragen. Maar als we allen onze eigen verantwoordelijkheid nemen wordt 21 december 2012 een dag om naar uit te kijken! Op onze mooie planeet aarde waar het zo fijn toeven is! Ik wens u en uw dierbaren een licht en liefdevol 2012!

Angela Clavaux

Copyright © 2024 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.