Get Adobe Flash player 

   Nieuwsbrief winter 2015


Column

Buiten is het een donkere dag. Echt zo’n zwaarbewolkte decemberdag, op weg naar de kortste dag van het jaar. Toch schijnt de zon! Ik fiets naar mijn nieuwe praktijkruimte en race het holletje af, de Achterweg op. Er daar op de hoek schijnt de zon! Vanaf de ramen straalt de knalgele zon van Aurora me tegemoet! Wat een zalig begin van de dag. Binnen ruikt het naar roosjes, naar de geurkaarsjes die ik kreeg van een dierbare klant. Kachels hoog, kopje koffie, zucht, heerlijk, ontspanning. Even mijmeren. Terugkijken op 2015. Mijn hemel, wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Als in een film flitsen allerlei gebeurtenissen door mijn gedachten. Mooie momenten, zorgelijke momenten, blije  en ook droevige momenten. Klanten die te maken kregen met ernstige ziekte van henzelf of dierbaren. Mantelzorgers die overbelast raakten. Sommigen die zelfs, soms toch nog onverwacht, afscheid moesten nemen. Kortom voor velen een bewogen jaar.
Ook voor mij was het een jaar waarin de boel regelmatig even heftig door elkaar werd geschud. Toch, als ik nu terugkijk overheerst ondanks de soms heftige gebeurtenissen een groot gevoel van dankbaarheid. Dankbaar dat ik in de gelegenheid ben geweest heel veel mensen in mijn praktijk te mogen ontvangen en hen op weg te helpen terug in balans te komen. Dankbaar voor de prachtige trainingen die ik samen met Joyce mocht geven. Dankbaar voor wat ik allemaal mocht leren en ontvangen. Dankbaar dat dit prachtige nieuwe plekje door het universum zo in mijn schoot werd geworpen! Dankbaar dat ik weer meer inzicht heb gekregen in mijn eigen processen en gezondheid.

Dankbaarheid is een fijne frequentie. Het zorgt ervoor dat alles blijft stromen en dat we uit tegenslagen lessen halen die ons weer verder brengen en doen groeien. Zoals ik in de vorige nieuwsbrief met u deelde kreeg ik het afgelopen jaar veel duidelijkheid over mijn eigen gezondheid en inmiddels ben ik weer terug in mijn kracht! Best grappig om proefkonijn van je eigen therapieën te zijn maar toch is dat soms heel waardevol! Gelukkig heb ik mensen om mij heen die ook mij bijstaan in mijn proces van herstel en heling! De kennis wat betreft de ziekte van Lyme vordert gestaag en in januari volgen er nog een aantal studie dagen. In het komend jaar zal ik nog beter in staat zijn mensen met Lyme te begeleiden en zal ik met een uitgebreid behandel protocol komen dat gebaseerd is op ontgiften, orthomoleculaire- en energetische aanpak, maar waar ook aandacht zal zijn voor de psych-sociale kant.

Zachtjes aan laten we 2015 los. Laten we al het licht van 2015 meenemen naar het nieuwe jaar! Laten we alle zaadjes die we hebben gepland, licht, liefde en aandacht geven zodat de positiviteit en vernieuwing mag wortelen en groeien! Laten we proberen alle gevoelens van boosheid, teleurstelling en verdriet te transformeren naar mededogen voor ons zelf en onze omgeving. Laten we dankbaar zijn dat we hier mogen zijn op deze prachtige aarde! Ik dank u allen voor uw vertrouwen, de lach en de traan die we mochten delen en de inspirerende gesprekken die ik met velen van u mocht hebben! Het maakt mij tot een gelukkig mens! Ik wens u mooie, gezegende en vrolijke kerstdagen! Kracht, liefde en verbinding wens ik allen die door omstandigheden dit jaar een minder fijne kerst vieren. Tot in het nieuwe jaar!
In licht, liefde en dankbaarheid.


Joyful Angels trainingen

Ook  in 2016 gaan we weer verder met de Joyful Angels trainingen! We verdiepen ons en passen ons aan aan de energie van deze tijd! Dat resulteert in mooie, inspirerende dagen! De laatste hand wordt gelegd aan de derde Joyful Angels training, Level 2! De eerste staat al gepland en is al volgeboekt!
Ben je op zoek naar een verdieping vanuit je Reikikennis en energie? Of heb je een andere (energetische)basis of kennis? Informeer dan bij ons of de Joyful Angels training iets voor jou is! Het brengt je terug in contact met oeroude kennis en met jouw hogere zelf! De cursus geeft je nieuwe inzichten, verhoogd jouw bewustzijn en stabiliteit en gevoel van verbinding. Voor elke cursist is het een individuele ervaring waarbij de terugkerende verbinding met het hart en het eigen ‘zijn’ een ontroerende ervaring is! Trainers Joyce Houdtzagers en Angela Clavaux.
Kijk voor meer informatie en agenda www.auroravoorwelzijn.nl
Leef! Ontdek de kracht in jezelf!
Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress in mijn leven en hoe ga ik daarmee om?Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! De cursus is al een aantal keren in Djoj gegeven maar in 2016 in praktijk Aurora in Poortugaal. Kleine groepjes 4-6 personen!
Voor elke deelnemer ligt een mooie was tekening op briefkaart formaat klaar!
Trainer Angela Clavaux

Heeft u nog supplementen nodig?

De praktijk is van 23 december tot 8 januari gesloten. Bestel daarom tijdig uw supplementen. Voor 16 januari bestelt betekent zeker voor kerst geleverd!
Zorgverzekeraars

December is de tijd dat de aanbiedingen van de zorgverzekeraars over elkaar heen rollen. We krijgen de kans om te kijken of onze huidige verzekering nog bij ons past. Het wordt er allemaal niet eenvoudiger op met al die verschillende polissen om uit te kiezen. De behandelingen van Aurora worden door een groot aantal verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende polis. Gelukkig zijn er weer een aantal bijgekomen! Op de achtergrond worden ook nog steeds gesprekken gevoerd met een aantal zorgverzekeraars die nog niet in het pakket van de BATC zitten of in het recente verleden het contact met ons verbroken hebben. Inmiddels heb ik me aangesloten bij een collectieve juridische procedure om de VGZ (en daarmee alle aanverwanten) te dwingen ons per 1 januari weer op te nemen in de zorggids. Inmiddels zijn er al voor 1 collega positieve uitspraken gedaan door de rechter dus we hopen op een goed resultaat. Ik hou u op de hoogte.
Voor de declaraties vragen de zorgverzekeraars naast uw BSN nu ook het polisnummer te vermelden dus ik verzoek u vriendelijk bij het eerstvolgende bezoek aan de praktijk uw zorgpas mee te nemen zodat in het vervolg het polisnummer op uw nota wordt vermeld! Achmea vraagt zo mogelijk de nota digitaal te sturen, dus als u de nota digitaal wilt ontvangen kan dit uiteraard.
Half december zal op de site weer de nieuwe lijst staan met vergoedingen door de desbetreffende verzekeraars. Voor meer informatie kunt u ook altijd kijken op de site van de BATC of op die van Aurora.
Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van complementaire geneeswijzen en vergoeding door de zorgverzekeraars. Per 1 jan 2017 gaat er veel veranderen. Er worden steeds meer eisen aan ons gesteld die ons dwingen in de richting van de reguliere geneeswijzen en dat is nu net wat wij niet willen! De BATC steekt samen met haar therapeuten haar nek uit om de belangen van u zo goed mogelijk te behartigen! Zodra er meer duidelijkheid is meld ik dat op de site en in de nieuwsbrief!
U kunt ons helpen door uw stem te laten horen daar waar het kan. We zullen er ernstig rekening mee moeten houden dat in de toekomst de alternatief therapeuten niet meer vergoed gaan worden. Tot die tijd stel ik alles in het werk om de erkenning en daarmee ook de vergoeding van de aanvullende behandelingen te verkrijgen en te handhaven.

Route Achterweg

Zoals u allemaal al weet ben ik met de praktijk verhuisd naar de Achterweg 52 in Poortugaal. Ik heb inmiddels helemaal mijn draai gevonden en ben weer als de spreekwoordelijke vis in het water. Ik heb gemerkt dat sommige navigatiesystemen de Achterweg moeilijk kunnen vinden en ook als men de route die op de site staat vermeld gebruikt rijdt men nog al eens het kleine straatje, de Achterweg, voorbij. Reden genoeg om de gemeente eens te polsen en te vragen om betere bewegwijzering. En ja hoor, ze zijn op mijn verzoek in gegaan om een straatnaambord en wellicht nog een verwijzing naar de Achterweg te plaatsen!
Mocht uw Tom Tom moeite hebben met Achterweg 52, de nummer 50 wordt vaak wel herkent. Anders is Kerkweg 12 (Brinkhoeve) een alternatief adres.

Jassen techniek

Onlangs kwam ik in contact met een bijzondere dame, Miranda Kleijweg! Zij werkt met de Jassentechniek:
Jouw geluk begint bij jou!
Wanneer lachte jij voor het laatst zo vanuit het diepste van je hart, dat je er ongelofelijk veel energie van kreeg? En wanneer deed jij iets, waarvan je dacht, yes! dit moet ik vaker doen, hier word ik blij van? Kun je het je eigenlijk niet eens meer herinneren, maar weet je wel dat je naar dat gevoel terug wilt?
Voel je nu de zware jas op je schouders, die je ervan weerhoudt om weer helemaal blij en gelukkig te zijn? Dan is een kennismaking met de Jassentechniek voor jou de eerste stap naar dat geweldige gelukkige gevoel.
De Jassentechniek leert je om ‘ongelukkige jassen” uit te doen en om ‘gelukkige jassen” aan te doen. Zo makkelijk? Ja zo makkelijk kan het echt zijn.  Ervaar het zelf tijdens een sessie of workshop en laat jouw eigen jassen je verrassen! Het kennismakingsgesprek van een half uur is gratis! Miranda Kleijweg, Jassentechniek therapeut & trainer 06-310 93 551


Workshops en cursussen      Zie website www.auroravoorpersoonlijkeontwikkeling.nl
*Afzeggen of verplaatsen van afspraken kan altijd, tot maximaal 24 uur van te voren! Binnen die tijd ben genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen!      
 

Ik neem even rust tussen 23 december en 8 januari! In het nieuwe jaar ben ik weer energiek en opgeladen tot uw dienst!Liefdevolle kerstdagen en een energiek 2016!

Angela Clavaux- van den Bosch

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.