Get Adobe Flash playerZomer 2015 nieuwsbrief

Met daarin:

  • Column
  • Joyful Angels training
  • Verhuizing Aurora!!
  • Gezond  Verstand Avonden
  • Evenement Togetherness in Djoj
  • Yoga vakantieweek

Zomer 2015 nieuwsbrief


Column

Het is een bijzondere zomer. Vorige week al deelde ik op mijn Aurora Facebook pagina al diverse berichten over de nieuwe energie rond volle maan en 8 augustus. Transformerende energie waarbij loslaten van oude patronen en zaken centraal staan zodat er ruimte komt voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor een ieder gebeurd dit op zijn eigen trillingsniveau en met daarbij behorende thema’s! Hoewel het niet altijd eenvoudig is zaken die zich aandienen aan te pakken en om te zetten naar kracht is dat toch vaak de meest zinvolle weg. Vaak gaat die transformatie gepaard met lichamelijke of geestelijke onbalans. Gelukkig is dat tijdelijk en volgt een gevoel van bevrijding en dat alles klopt. Zo ook bij mij. In dit voorjaar kwam ik er achter dat achter mijn jarenlange klachten de ziekte van Lyme huist. Waar ik vorig jaar op mijn tienjarig jubileum nog vertelde dat ik mij heel gezond voelde, was ik dat gevoel weer helemaal kwijt en kreeg ik weer problemen met lopen en een gevoel van algehele malaise. Op een bijscholing over Lyme vielen er bakken met kwartjes en na een paar verwarrende dagen en de uitslag van een levend bloed analyse was ik in staat nu heel gericht te werken aan een definitief herstel. Gelukkig is er heel veel onderzoek gedaan en weten we vanuit de natuurgeneeskunde steeds beter wat we kunnen doen om de schade die de ziekte aanricht te kunnen verminderen. En u raad het waarschijnlijk al: In het najaar volg ik verder de opleiding tot Lyme specialist! 


In juni overleed Sophia, mijn leuke, eigenzinnige huisbaas. Onverwacht en verdrietig. Elke dag als ik naar Aurora fiets voelt het als een lege plek en gemis. Sophia verloor de strijd tegen kanker en de wereld verloor een fanatiek voorstander van de complementaire geneeskunde. Haar droom, een spiritueel centrum met diverse therapeuten en cursussen kon zij helaas niet meer tot uitvoering brengen. Met grote dankbaarheid denk ik terug aan Sophia en aan de praktijkruimte die ik meer dan elf jaar van haar mocht huren! Gelukkig wordt er goed voor mij gezorgd vanuit het universum. Met ingang van 1 oktober betrek ik een nieuwe ruimte voor mijn praktijk Aurora! Ik ben ontzettend blij en het voelt als een groot cadeau dat ik deze plek heb gevonden! Toen mijn man en ik de eerste keer gingen bezichtigen werden we op slag verliefd het pandje aan de Achterweg 52 in Poortugaal-dorp. Vanaf 1 september gaan we opknappen en vanaf 1 oktober 2015 zullen de consulten dus vanuit de nieuwe locatie gegeven worden!


Met Joyce werk ik weer aan de verdieping van de Joyful Angels traingen. Ook die passen we aan de nieuwe tijd aan en binnen kort volgt ook het derde deel, Level 2! Met dank aan Joyce die in haar vakantie inspiratie had om te schrijven! Ook voor de basis en Level 1 zullen binnenkort nieuwe data gepland worden. Op 5 september staat reeds de volgende cursus, Level 1 gepland! Er zijn nog twee plaatsen vrij! Een aantal basiscursisten kiezen ervoor dit level nog eens te volgen! Een goed idee….met nieuwe energie dienen zich nieuwe thema’s aan! Dus ook al heb je dit level al gedaan? Schrijf je gerust nogmaals in!
Grote dankbaarheid dus! Niet alleen vanwege mijn terugkerende gezondheid en nieuwe locatie, maar gewoon ook vanwege de zon, de prachtige maan, de nesten vogeltjes in onze tuin, de courgettes uit ons groentetuintje, mijn gezin, mijn familie, vrienden en al die prachtige mensen die een stukje van hun gezondheid aan mij toevertrouwen!

Trainingen

Joyful Angels Level 1 Locatie de Boekenstal Poortugaal 5 september 2015

Verhuizing

Per 5 oktober 2015 is het nieuwe adres van Aurora Achterweg 52 te Poortugaal. Mail, web en telefoonnummer blijven ongewijzigd!

Facebook

Like de facebook pagina van Aurora. Ik deel daar regelmatig weetjes en berichtjes! Zoek op Aurora Poortugaal!

Gezond Verstand Avonden

Van de GVA website: Komende oktober is het vijf jaar geleden dat Anneke Bleeker de Gezond Verstand Avonden startte. Vanaf februari 2009 heeft zij al heel veel waarschuwende lezingen verzorgd met als doel, de luisteraars te inspireren zelf na te gaan denken over hun gezondheid en niet alle verantwoording af te schuiven naar de arts. (www.verontrustemoeders.nl)

Haar idee is: “Er zijn zoveel mensen met een goed verhaal; laten wij hen een podium geven.” Momenteel zijn er in heel Nederland, in iedere provincie, Gezond Verstand locaties waar op maandelijkse basis lezingen worden georganiseerd.
GVA is echter zo groot geworden, dat het voor de mensen die nu geheel belangeloos op de achtergrond werken, teveel is geworden. Daarom zijn anderen bereid de taken over te nemen. John van den Bosch en een enthousiaste groep mensen om hem heen, zullen een nieuw bestuur vormen en de Stichting Gezond Verstand Avonden overnemen en verder uitbouwen. De overdracht van de Stichting zal plaats vinden op ZATERDAGMIDDAG 26 SEPTEMBER 2015 in Hotel Van der Valk in Tiel.

Het beloofd voor iedereen die bezig is met bewust leven een blije en inspirerende middag te worden! Kaarten zijn in augustus te koop via de website van GVA voor 15 euro, daarna, in septmeber kosten ze 20 euro. 
Lees meer over de Gezond Verstand Avonden, hun locaties, sprekers en over de feestelijke gebeurtenis op http://www.gezondverstandavonden.nl. Er worden overigens ook regelmatig lezingen in onze regio gegeven, onder andere in de Brinkhoeve te Poortugaal! Ik ben op 26 september van de partij!


Linda van Togetherness

Ik heb Linda leren kennen als een inspirerende vrouw en ik ben bijzonder blij dat zij, samen met haar collega Kim, nu haar kennis en ervaring met anderen gaat delen!
Togetherness event bij Djoj Rotterdam
Liefde voor jezelf met bewustzijn

Datum: zaterdag 19 september
Tijd: 09:00-17:00
Kosten: 10 euro per workshop / consult
Adres: Anthony Duyklaan 5 te Rotterdam

Togetherness organiseert haar eerste event. Oprichtsters Linda van Ringelenstijn en Kim van der Ham kijken er heel erg naar uit om jou te laten ervaren hoe het voelt om een dag aan jou zelf te besteden. Liefde voor jezelf met bewustzijn. Het event laat je kennis maken met workshops en consulten van prachtige individuen die allen met passie hun kennis en ervaring delen. Zie het als een proeverij van inspirerende en uitdagende ervaringen. Voor het aanbod van de workshops en consulten kijk je op www.togetherness.nl. Schrijf je voor 1 september online in en neem 1 persoon gratis mee.

Yoga vakantie week in Malaga

Wil je er even tussenuit? Wellicht is dit iets voor jou? 
Een heerlijke vakantie, alles mag en niets moet. Een cadeautje voor jezelf, je lichaam, je geest en je ziel. Je ontvangt: Verblijf, 7 dagen op basis van 2 persoonskamers, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, water, fruit. Transfer van en naar vliegveld Malaga,yogalessen en meditatie een excursie naar El Chorro en wandeltocht door El Torcal gebergte. 1 x massagekookworkshop vegetarisch.

De kosten zijn 880 euro per persoon. VROEGBOEKKORTING: TOT 10 SEPTEMBER KAN DE TWEEDE PERSOON MEE MET 50% KORTING

Exclusief:
vlucht naar en van Malaga op dit moment (mei) is de retourvlucht 200€ 
annuleringsverzekering

Datum: maandag 12 oktober t/m zondag 18 oktober 2015. Er zijn nog enkele plekken vrij,

Boeken bij Tiny Nieuwland,yogalerares, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-4387651. Voor meer informatie en foto’s www.yogaretreatmalaga.com . Voor wie een week te lang vind zijn er altijd de yogaweekenden in de abdij in Ossendrecht (eind maart en eind oktober).

 

Nieuw adres per 1 oktober
Achterweg 52, 3171 EA Poortugaal
0622337508

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.