Get Adobe Flash player 

Nieuwsbrief voorjaar/zomer 2015

 

Kracht zit in het toelaten van datgene wat je verlangt

 

Agenda/data workshops

05-09-2015     Joyfull Angels Level 1             (vervolg op de basis) Wijkcentrum Boekenstal Poortugaal

Deze training is een verdieping van de basistraining waarin we meer vertrouwd raken met het werken met de Mahatma energie maar waar je ook een aantal nieuwe technieken gaat leren! We gaan werken met de zogenaamde Brede straal, hoge vijfde dimensie energie, een techniek uit het oude Egypte. Verder krijg je meer kennis over het werken met de Merkabah, het lichtlichaam.

Heel bijzonder is de activatie in de Melchizedec energie waarna je instaat bent te gaan werken met deze prachtige, krachtige straal!   Zo leer je je eigen energie op te laden en leer je een Blessing geven aan anderen!
Kortom een dag vol met mogelijkheden, nieuwe kennis en liefdevolle energie om ons in te wentelen!

Het programma van Level 1 ziet er als volgt uit:

·          Opschonen van het energiesysteem

·          Vragen/verdieping m.b.t. de Mahatma energie/Antakarana

·          Werken met de Brede straal

·          Werken met de Merkabah

·          Melchizedec energie en activatie

·          Werken met de Melchizedec energie, blessings,

·          Meditatie van de dag

Trainers:

Joyce Houdtzagers van Noah healing

Angela Clavaux van Aurora voor welzijn

Kosten: 95 euro

Zoals ook in de basistraining, gebeurd alles weer in overeenstemming met een ieders I ‘am. Dus iedereen die de basis Joyful Angels Divine training heeft gevolgd kan instromen in de Level 1! Dus heb je zin in een vervolg?  Geef je dan snel op bij Joyce  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Angela via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Energetisch Morfologische Bloedtest

Loopt u al een tijdje rond met klachten waarvan u niet de oorzaak kan achterhalen? Of geven de behandelingen die u nu ondergaat te weinig resultaat? Denkt dan eens aan een Energetisch Morfologische Bloedtest. Met slechts enkele druppels bloed wordt tijdens deze Levend Bloed Analyse het bloed bekeken op onnoemelijk veel factoren! Onder andere op vrije radicaal belasting, leverbelasting, darmverstoring, parasietbelasting, pH balans, B12-status, vitaminenpanel, mineralenpanel, spoorelementenpanel,toxische belasting, virale belasting, bacteriële belasting, pancreasinsufficiëntie. Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd en komen energetische, mentale en emotionele onbalans aan het licht!  Like op facebook de Aurorapagina daar houd ik u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Maak als u wilt een afspraak in de praktijk, en binnen tien werkdagen heeft u de uitslag, inclusief een voedings- en leefstijladvies!

Voedingsupplementen

Heeft u nog supplementen of andere homeopathische/natuurlijke middelen nodig in verband met uw adviezen uit de bloedtest? Geef dit dan z.s.m. door. Liefs via de mail. Dan zorg ik dat u nog voor de zomersluiting van de praktijk ( 8 juni) de spullen in huis heeft.

 

Aurora is gesloten van maandag 8 juni tot en met vrijdag 3 juli 2015

 

Ik wens u allen een zonnige,

liefdevolle en vitale zomer!

Angela Clavaux

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.