Get Adobe Flash playerNieuwsbrief winter 2014

 

The love we give away is the only love we keep

Mooi hè? Bovenstaande spreuk kreeg ik op het feest van een lieve klant tijdens mijn 10 jarig jubileum! Wat een fantastische dag! Met grote dankbaarheid kijk ik terug op de dag van de natuurgerichte therapieën! Alle therapeuten volgeboekt, druk bezochte lezingen en workshops van Do-Inn Yoga tot mantra zingen! De afsluiting met Elly Bezemer was vrolijk en indrukwekkend! En een geweldige opbrengst van de dag, meer dan 620 euro! Het voelde als één grote familie, in verbinding! En in deze turbulente tijd is dat een groot goed! Het geld, geschonken aan de Stichting Welzijn Albrandswaard wordt binnenkort op ludieke wijze gebruikt voor de aanschaf van kinderboeken! Ik dank u allen voor de hartverwarmende berichten, bloemen, cadeaus en aanwezigheid! Alle therapeuten die hebben meegewerkt nogmaals dank! Ik heb grote waardering en bewondering voor de manier waarop zij die dag hebben gewerkt!
Voor klanten en belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn geweest te komen staat de lezing op de site van Aurora. Of wellicht vind u het leuk nog eens te luisteren! Ook vind u er wat foto’s om de sfeer nog even te proeven! Het radio interview van RTV Albrandswaard vind u tevens terug op de site! www.auroravoorwelzijn.nl

Zorgverzekeraars/goedkeuring praktijk Aurora

Het is weer spannend in zorgverzekeringsland. Binnenkort valt het aanbod weer op de mat! Als u niet tevreden bent over de vergoedingen is het nu tijd de polis opnieuw te bekijken. Binnenkort komt de nieuwe lijst ook weer op de website van Aurora. Zoals het er nu uitziet zal de situatie ongewijzigd zijn! Wist u trouwens dat u een aanvullende verzekering ook bij een andere verzekeraar kunt afsluiten? Mijn behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende polis van de meeste verzekeraars.
Afgelopen maand ontving ik het rapport naar aanleiding van de vijfjaarlijkse visitatie in opdracht van de beroepsvereniging BATC. Alle onderdelen zijn goedgekeurd door de KBNT en daarmee heb ik aan alle verplichtingen voldaan zodat vergoeding door de verzekeraars in ieder geval voor het komend jaar, en hopelijk voor de komende vijf jaar, gewaarborgd is.

Leef! ontdek de kracht in jezelf!

Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress en hoe ga ik daarmee om?
Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! Begin 2015 goed en geef u op!
Trainer Angela Clavaux  Datum 4 april 2015

Joyful Angels Training

Ook in het nieuwe jaar gaan Joyce en ik weer met frisse energie verder met de Joyful Angels trainingen. In januari geven we weer een basis training voor diegene die aan de slag willen gaan met energie of voor hen die vanuit de Reiki verder willen ontwikkelen. De Joyful Angels training is een nieuwetijds training pur sang en bereidt je voor op verdere  groei en ontwikkeling van jouw bewustzijn! Wil jij ook in je kracht komen? Je energie zuiveren? Je intuïtie ontwikkelen? Kijk dan op de site van Aurora voor het programma en informatie! Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Dus geef je snel op! Voor meer informatie www.auroravoorpersoonlijkeontwikkeling.nl 

Energetisch Morfologische Bloedtest

Loopt u al een tijdje rond met klachten waarvan u niet de oorzaak kan achterhalen? Of geven de behandelingen die u nu ondergaat te weinig resultaat? Denkt dan eens aan een Energetisch Morfologische Bloedtest. Met slechts enkele druppels bloed wordt tijdens deze Levend Bloed Analyse het bloed bekeken op onnoemelijk veel factoren! Onder andere op vrije radicaal belasting, leverbelasting, darmverstoring, parasietbelasting, pH balans, B12-status, vitaminenpanel, mineralenpanel, spoorelementenpanel,toxische belasting, virale belasting, bacteriële belasting, pancreasinsufficiëntie. Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd, onder andere op trombocyten (aantal bloedplaatjes), Rode bloedcellen (erytrocyten), witte bloedcellen (leukocyten)hemoblobine (Hb). Like op facebook de Aurorapagina daar houd ik u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Maak een afspraak in de praktijk en binnen tien werkdagen heeft u de uitslag.

Bereikbaarheid en afspraken maken

Steeds meer mensen maken gebruik van Whats app! Ik ook! Door de grote hoeveelheid klanten en afspraken is het voor ons therapeuten steeds lastiger om het overzicht te houden. Het gepuzzel met de fotootjes van prachtige lotusbloemen of familie kost niet alleen veel tijd maar leidt soms tot hilarische verwisseling van personen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven verzoek ik u daarom vriendelijk om bij het maken of verzetten van afspraken even u naam vermelden en als het niet dringend is deze op werkdagen te versturen. Berichtjes op zaterdagavond 11 uur of zondagochtend aan het ontbijt verzanden snel tussen mijn privé berichtjes. Berichten verstuurd na 7 uur ’s avonds of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag beantwoord. Gewoon een mail sturen, sms-en of bellen kan natuurlijk ook prima! Bij voorbaat dank, uw meewerken hierin wordt zeer gewaardeerd!

Collega Puurolinda

Vanuit deze nieuwsbrief  stel ik graag een collega aan u  voor! Rolinda is een prachtig mens die ons veel te bieden heeft. Velen van u ontmoetten haar al op de feestdag tijdens haar sessies met dieren! Haar consulten waren heel snel volgeboekt dus hier u kans om alsnog met haar in contact te komen! Klik op de link en lees over al haar activiteiten! www.puurolinda.nl Rolinda aan het woord op haar welkomstpagina op de website:
Ik begeleid en ondersteun graag op een ongedwongen wijze. Jij bent zelf de leider van je eigen proces en ik wandel een stukje mee. Er worden meerdere manieren aangeboden om te ontdekken, ontplooien, groeien of om te ontspannen. Alles gerelateerd aan een stukje bewust-Zijn en juist dat zit in kleine dingen, wat je hier mag ervaren. Niets moet en alles mag. Kijk en voel wat past. Een specifiek doel is ook niet noodzakelijk. Het feit van bewust tijd voor jezelf nemen, jezelf iets cadeau doen is al voldoende!

Spirituele webshop!

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Ik ben geslaagd op de site van Suzanne van der Linde. Zij runt de webshop Feelingsonline. Feelingsonline is een webwinkel waar allerlei (geschenk)artikelen te vinden zijn die met gevoel en bewustwording te maken hebben. Een gevoel van vreugde tot verdriet, en alles daar tussen. Kijk op www.feelingsonline.nl
Voedingsupplementen
Mocht u rond de kerst- en nieuwjaarsperiode nog voedingssupplementen nodig hebben geef dit dan z.s.m. door zodat ik nog op tijd kan zorgen dat u de spullen kunt afhalen in de praktijk!

Praktijk Aurora is gesloten van woensdag 24 december 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015!

Een liefdevolle kerst en een inspirerend en gezond Nieuwjaar!
 

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.