Get Adobe Flash player 

 

 

Kerstnieuwsbrief 2013

Liefdevolle kerstdagen en een energiek en blij 2014!

Het jaar is al weer om! Waar we in 2012 vaak heel bewust bezig waren met de veranderingen en transformatie hebben we in 2013 eigenlijk nog meer de onrust en veranderingen ervaren! Het jaar lijkt nog sneller te zijn gegaan en voor sommigen lijkt de onrust of onbalans alleen maar groter te worden! Het heeft allemaal te maken met de nieuwe tijd waarin geen ruimte meer is voor zaken die niet deugen! Oneerlijkheid, negativiteit en onbalans moeten plaats maken voor liefde, harmonie, vrede en veiligheid! Ik zie het altijd als het opruimen van een grote kast….midden in het proces is het een enorme chaos! Als je dan stopt en alles snel terugduwt wordt de puinhoop alleen maar groter en kun je niet meer achter de deuren kijken want dan stort de zooi over je heen! Maar als je volhoudt en selectief kijkt wat nog wel en wat niet meer bij je past, en alleen dat bewaart en koestert wat jou goeds brengt dan schept dat ruimte, inzicht en plezier! Dus laten we ons richten op alles dat wel goed gaat en afstand nemen van het oude! Dan scheppen we ruimte voor het licht! En waar licht is stroomt liefde en energie!

Uit het diepst van mijn hart dank ik al mijn klanten, uit de praktijk of via een workshop, voor hun vertrouwen en enthousiasme! Dank voor alle liefde en lessen die ik mocht ervaren in het afgelopen jaar! Wat hebben we met elkaar mooie dingen bereikt!

Speciaal dank ik Joyce voor het grootse gevoel dat ik met haar mocht delen tijdens het ontwikkelen van onze Joyfull Angels training! En ook grote dank voor Anja voor het liefdevol assisteren tijdens mijn workshops! Ook dank ik mijn leraren en gidsen.
Volgend jaar is voor mij een speciaal jaar! Aurora bestaat dan 10 jaar en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan! Op naar 2014!

Zorgverzekeraars

De lijst met verzekeraars die vergoeden is bekend! Op mijn site www.auroravoorwelzijn.nl kunt u de lijst bekijken! Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, net als vorig jaar zal de Univée groep (waaronder VGZ, IZA en IZZ) niet vergoeden. Vooralsnog kom ik voor op de lijst van Menzis als gekwalificeerde therapeut. Bij vragen kan je ook altijd terecht bij de BATC (www.batc.nl)

Indiase hoofdmassage

Zoals inmiddels een beetje traditie is deze nieuwsbrief een platform voor behandelaars die mij raken en iets moois aan te bieden hebben! Ik mocht een Indiase hoofdmassage ervaren en ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is! 
Ik ben Marijke Liebrechts-Piek en heb Reiki- & massagepraktijk MARESMA in Barendrecht.
Hier geef ik diverse behandelingen waaronder “INDIASE HOOFDMASSAGE”
Een Indiase hoofdmassage is een ontspannende en verkwikkende massage voor hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenarmen. Zittend op een stoel wordt door de kleding heen gemasseerd (zonder olie). Gedurende een dag zitten we veel in ons hoofd door denkwerk en/of gepieker. Ook in het nek- schoudergebied wordt gedurende een dag de spanning en stress opgeslagen. Juist door deze gebieden te masseren, kan een snelle en diepe ontspanning ontstaan.
Effecten: vermindering stress en vermoeidheid, verlichting stijfheid en pijn in het nek- & schoudergebied, verlichting spanningshoofdpijn en gespannen ogen, bevordering van een gezonde huid, gezond haar en de haargroei, verbetering concentratie, bevordering goede slaap, bevordering zelf herstellend vermogen van het lichaam en verbetering van het immuunsysteem (bij regelmatige massage).
Reactie van een cliënt: Deze massage heeft me weer ruimte in mijn hoofd gegeven.
Wilt u het zelf eens ervaren? Belt of mailt u mij dan voor een afspraak of neem eens een kijkje op mijn website www.maresma.nl
06-18319778 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sjamaanse Inca groep sound heling

De Sjamaan en spiritueel leraar Senia Melchizedec komt naar Rotterdam! In samenwerking met Aurora zal Senia op 18 mei in Centrum Djoj in Rotterdam een Sjamaanse sound- en helings ceremonie geven! 
In deze Inca groep- soundhealing zal Senia een intensieve hellingsceremonie geven waarin energie en klank (met onder anderen de fluit, drum en gezang) gecombineerd gaan worden en waardoor een diepe heling plaatsvindt. De balans in al je lichaamssystemen zal worden hersteld! Op deze dag zul je liggend op een matje de energieën ontvangen waar de sjamaan Senia Melchizedek mee werkt. Deze energieën zullen door jou heen stromen en zorgen voor de heling.
Deze groeps-soundheling duurt een hele dag en kost 95 euro.
Begin volgend jaar volgen de publicaties ook op de site van Senia zelf maar voor wie al graag wil inschrijven kan dat doen via Aurora, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Ik ben erbij en kan niet wachten!

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten van 21 december 2013 tot 6 januari 2014. Daarna ben ik u weer graag van dienst!
Agenda
Voor de data van nieuwe cursussen zie de website www.auroravoorwelzijn.nl. Link door naar cursussen en kom op de site van Aurora voor persoonlijke ontwikkeling!

Angela’s kerstwens

Soms zou ik zo heel erg graag de wereld willen dragen, en iedereen omarmen en antwoord hebben op alle vragen.
Maar als vonk van het Goddelijke licht, kwam ik tot een heel mooi inzicht.
Dat, als wij onszelf koesteren en omarmen, we daarmee ook de hele wereld verwarmen.
Dus let op je gedachten en breng jezelf licht, dan vinden we in het nieuwe jaar
vast een liefdevol, nieuw evenwicht

Angela

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.