Get Adobe Flash player 

 
Nieuwsbrief winter 2013
 

 

Kijk eens bij jezelf naar binnen en verheug je over wat je ziet!

 

Workshop Leef, ontdek de kracht in jezelf!       Nog 1 plaats op 30 november!

Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress en hoe ga ik daarmee om?
Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! Neem je leven in eigen hand en geef je op!      
Trainer Angela Clavaux
Kosten 85,00  Locatie: Djoj Rotterdam of De Ruif Poortugaal  

Erkenning natuurgeneeskunde

In Amerika hebben ze het licht gezien! Het VNGK, het vakblad voor natuurgeneeskunde, meldde onlangs het volgende:
Terwijl in Nederland we steeds verder afdrijven van natuurlijk genezen, hebben de Amerikanen het licht gezien.  Bron: www.iocob.nl: In september 2013 heeft de Senaat van de VS unaniem de resolutie (S. RES. 221) over natuurgeneeskunde geaccepteerd. Deze resolutie erkent de waarde van natuurgeneeskunde als een methode die veilig en effectief is, en die ook betaalbaar is. Amerikanen worden aanbevolen zich op de hoogte te stellen van het werk van natuurgeneeskundigen, vooral bij de behandeling van chronische aandoeningen. De natuurgeneeskunde verdient ook een volwaardige plaats aan de Nederlandse universiteiten en hogescholen!
In het kader van mijn missie van erkenning van de natuurgeneeskunde start ik binnenkort een tevredenheidsonderzoek onder de klanten van Aurora. Ik hoop hier veel van te leren en zal alle ervaringen (anomiem) in een rapport verwerken. Hiermee hoop ik een brug te slaan richting huisartsen en specialisten of anderen in de reguliere zorg. In de volgende nieuwsbrief en via facebook meer!

Zorg voor elkaar

“Zorg voor elkaar” biedt een helpende hand.....”Zorg voor elkaar” is een marktplaats voor zorg en welzijn. Heb je  behoefte aan hulp of gezelligheid of iemand die je helpt bij boodschappen doen ? Een kop koffie met je drinkt of je helpt in het huishouden? Enthousiaste vrijwilligers  en professionals uit de buurt die u met alle plezier een handje helpen! Mooie site met prachtig aanbod! Kijk op www.zorgvoorelkaar.com

Zorgverzekeraars

Het aanbod van de meeste zorgverzekeraars is weer op de mat gevallen. Vooralsnog voldoe ik aan de eisen van de meeste verzekeraars in 2014. Met uitzondering van de VGZ groep, die vergoeden mijn behandelingen niet omdat zij de overeenkomst met de BATC vorig jaar hebben beëindigd! Menzis is elke therapeut individueel aan het bekijken en stelt ook afwijkende eisen. Binnenkort verschijnt een speciale Menzis lijst die gepubliceerd wordt op de site van de BATC! De kans dat ik daar niet bij zit is helaas aanwezig!  Interpolis  wil nagenoeg alle alternatieve behandelingen niet meer vergoeden onder het argument dat mensen daarvoor zelf moeten sparen. De beroepsvereniging doet er alles aan om voor onze belangen op te komen! Uiteraard is iedereen vrij om nieuwe keuzes te maken. Wist je trouwens dat je bij elke verzekeraar een aanvullende verzekering kan afsluiten, ongeacht waar je de basisverzekering hebt geregeld?

Joyful Angels Divine training wegens grote belangstelling 2 nieuwe data gepland!

De Divine training is een cadeau voor mensen die een stap verder willen in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor Reiki beoefenaars die in deze nieuwe tijd de energie krachtiger willen ervaren. Maar ook  voor mensen die op een andere manier met vormen van energiewerk hebben kennis gemaakt  en nu willen doorgroeien.
De Divine training duurt 1 dag en bevat:
*  het opschonen, harmoniseren en balanceren van het energetisch en het fysieke lichaam
* het activeren van de zg. Antacarana (regenboogbrug) van  waaruit je kan werken met het hele spectrum aan energie (de mahatma energie)
* contact herstellen met je hogere zelf
* activatie van het hogere hartchakra
* activatie van het lichtlichaam (meditatie, nieuwe tijd)
* meditaties van de dag
Alle energie zal stromen in overeenstemming met het hogere zelf van een ieder, zodat elke deelnemer  veilig en op zijn eigen trillingsniveau kan ervaren! De groepen blijven klein met maximaal 8 personen. Dus vol is vol!
Trainers: Joyce Houdtzagers van Noah healing en Angela Clavaux van Aurora voor welzijn

Kosten: 85 euro   Tijd:  29 maart  2014 van 10.00uur tot 15.30 uur (vol)

Locatie: De Bibelebontse Ruif Poortugaal   Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           

Aurora op facebook!

Vind je het leuk om mij te volgen? ‘Like’ mij dan op facebook op de Aurorapagina. Ik zal je niet overspoelen met spam maar laten weten als er activiteiten of relevante berichten zijn! Volgend jaar besta ik 10 jaar en om dat te vieren hoop ik ook zo nu en dan leuke meditaties  via facebook te verspreiden!

Tarieven!

Alle tarieven bij Aurora blijven het komend jaar ongewijzigd! Zie de website www.auroravoorwelzijn.nl

Hulpvraag op gebied van voeding, beweging of ontspanning?

Oproep van Desirée Kramer:

In het kader van mijn opleiding ben ik op zoek naar mensen die met een hulpvraag op het gebied van gezondheid (beweging/ voeding/ ontspanning) rondlopen. Je hoeft geen grote problemen te hebben om in aanmerking te komen! De bedoeling is dat ik ervaring op doe om op een professionele manier te coachen. De inzichten komen uiteindelijk altijd vanuit jezelf; ik hoop je alleen op weg te helpen en een luisterend oor te zijn. Dus ligt de drempel te hoog voor een psycholoog of zit je krap bij kas... Dit is je kans! Het kunnen meerdere sessies worden als dat nodig blijkt. De consulten zijn bovendien gratis!
Indien niks voor jou, maar misschien is er wel iemand in je omgeving die op zoek is naar een steuntje in de rug? Geef het door! Ik heb vanaf begin januari 2014 enkele proefcliënten nodig, aarzel dus niet en neem contact met mij op ! Ik help jou en ik ben dan ook geholpen!
Wil je nog meer info, en/ of een afspraak maken, dan kan dit onder het volgende nummer: 06-18867807 of via mijn email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aurora voor welzijn & persoonlijke ontwikkeling
Albrandswaardseweg 1 B
3171 AD  Poortugaal
0622337508, www.auroravoorwelzijn.nl

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.