Get Adobe Flash player 

Na drie geweldige basis trainingen van de Joyful Angels divine training hebben we  inmiddels een vierde en een vijfde gepland. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we dit mogen doen en danken jullie allen voor de liefdevolle bijdrage tijdens de basistrainingen en de reacties achteraf! Het is voor ons niet in woorden te beschrijven wat het door mogen geven van deze kennis en energie voor ons betekent!

Mede door alle enthousiaste reacties hebben we nieuwe inspiratie voor een vervolg!

Joyful Angels Divine training/ level 1
op 12 april 2014 in de Bibelebontse Ruif!

Deze training is een verdieping van de basistraining waarin we meer vertrouwd raken met het werken met de Mahatma energie maar waar je ook een aantal nieuwe technieken gaat leren! We gaan werken met de zogenaamde Brede straal, hoge vijfde dimensie energie, een techniek uit het oude Egypte. Verder krijg je meer kennis over het werken met de Merkabah, het lichtlichaam.
Heel bijzonder is de activatie in de Melchizedec energie waarna je instaat bent te gaan werken met deze prachtige, krachtige straal!   Zo kun je ‘reizen’ naar de kamer van Melchizedec om daar je eigen energie op te laden en leer je een Blessing geven aan anderen!
Kortom een dag vol met mogelijkheden, nieuwe kennis en liefdevolle energie om ons in te wentelen!

Het programma van Level 1 ziet er als volgt uit!

  • Opschonen van het energiesysteem
  • Vragen/verdieping m.b.t. de Mahatma energie/Antakarana
  • Werken met de Brede straal
  • Werken met de Merkabah
  • Melchizedec energie en activatie
  • Werken met de Melchizedec energie, blessings, kamer van Melchizedec
  • Meditatie van de dag

Zoals ook in de basistraining, gebeurd alles weer in overeenstemming met een ieders I ‘am. Dus iedereen die de basis Joyful Angels Divine training heeft gevolgd kan instromen in de Level 1! Dus heb je zin in een vervolg? Geef je dan snel op bij Joyce  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Angela via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben, de Mahatma in liefde, ik ben

Joyce en Angela

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.