Het is een bijzondere zomer. Vorige week al deelde ik op mijn Aurora Facebook pagina al diverse berichten over de nieuwe energie rond volle maan en 8 augustus. Transformerende energie waarbij loslaten van oude patronen en zaken centraal staan zodat er ruimte komt voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor een ieder gebeurd dit op zijn eigen trillingsniveau en met daarbij behorende thema’s! Hoewel het niet altijd eenvoudig is zaken die zich aandienen aan te pakken en om te zetten naar kracht is dat toch vaak de meest zinvolle weg. Vaak gaat die transformatie gepaard met lichamelijke of geestelijke onbalans. Gelukkig is dat tijdelijk en volgt een gevoel van bevrijding en dat alles klopt. Zo ook bij mij. In dit voorjaar kwam ik er achter dat achter mijn jarenlange klachten de ziekte van Lyme huist. Waar ik vorig jaar op mijn tienjarig jubileum nog vertelde dat ik mij heel gezond voelde, was ik dat gevoel weer helemaal kwijt en kreeg ik weer problemen met lopen en een gevoel van algehele malaise. Op een bijscholing over Lyme vielen er bakken met kwartjes en na een paar verwarrende dagen en de uitslag van een levend bloed analyse was ik in staat nu heel gericht te werken aan een definitief herstel. Gelukkig is er heel veel onderzoek gedaan en weten we vanuit de natuurgeneeskunde steeds beter wat we kunnen doen om de schade die de ziekte aanricht te kunnen verminderen. En u raad het waarschijnlijk al: In het najaar volg ik verder de opleiding tot Lyme specialist!

In juni overleed Sophia, mijn leuke, eigenzinnige huisbaas. Onverwacht en verdrietig. Elke dag als ik naar Aurora fiets voelt het als een lege plek en gemis. Sophia verloor de strijd tegen kanker en de wereld verloor een fanatiek voorstander van de complementaire geneeskunde. Haar droom, een spiritueel centrum met diverse therapeuten en cursussen kon zij helaas niet meer tot uitvoering brengen. Met grote dankbaarheid denk ik terug aan Sophia en aan de praktijkruimte die ik meer dan elf jaar van haar mocht huren! Gelukkig wordt er goed voor mij gezorgd vanuit het universum. Met ingang van 1 oktober betrek ik een nieuwe ruimte voor mijn praktijk Aurora! Ik ben ontzettend blij en het voelt als een groot cadeau dat ik deze plek heb gevonden! Toen mijn man en ik de eerste keer gingen bezichtigen werden we op slag verliefd het pandje aan de Achterweg 52 in Poortugaal-dorp. Vanaf 1 september gaan we opknappen en vanaf 1 oktober 2015 zullen de consulten dus vanuit de nieuwe locatie gegeven worden!

Met Joyce werk ik weer aan de verdieping van de Joyful Angels traingen. Ook die passen we aan de nieuwe tijd aan en binnen kort volgt ook het derde deel, Level 2! Met dank aan Joyce die in haar vakantie inspiratie had om te schrijven! Ook voor de basis en Level 1 zullen binnenkort nieuwe data gepland worden. Op 5 september staat reeds de volgende cursus, Level 1 gepland! Er zijn nog twee plaatsen vrij! Een aantal basiscursisten kiezen ervoor dit level nog eens te volgen! Een goed idee….met nieuwe energie dienen zich nieuwe thema’s aan! Dus ook al heb je dit level al gedaan? Schrijf je gerust nogmaals in!

Grote dankbaarheid dus! Niet alleen vanwege mijn terugkerende gezondheid en nieuwe locatie, maar gewoon ook vanwege de zon, de prachtige maan, de nesten vogeltjes in onze tuin, de courgettes uit ons groentetuintje, mijn gezin, mijn familie, vrienden en al die prachtige mensen die een stukje van hun gezondheid aan mij toevertrouwen!