Terug in de tijd. Het is een mooie voorjaarsdag, 1 april 2004. Samen met Niels, toen elf jaar oud stapte ik de kamer van koophandel in Rotterdam binnen. Na een half uurtje stonden we met rode wangen buiten, Aurora voor Welzijn en persoonlijke ontwikkeling was een feit! Om het heugelijke feit te vieren bekroonden we deze dag met een gepaste lunch bij …Mac Donalds! Inmiddels zijn we tien jaar verder en is niet alleen mijn zoon volwassen maar is de praktijk uitgegroeid tot een onderneming waarvan ik in mijn stoutste dromen niet op had durven hopen. Wat je vaak doet met een jubileum, je gaat terugkijken….En dan word ik stil. Ontroerd. Dankbaar. Vanaf dag één heb ik zoveel vertrouwen, liefde en hartelijkheid ervaren, dat is met geen pen te beschrijven. Honderden verschillende klanten, soms van heel ver weg, vonden de weg naar Aurora in Poortugaal om een stukje, heling, balans of groei te vinden. Of je nu voor korte of voor langere tijd onder behandeling bent geweest, of nog steeds bent, iedereen is me zo dierbaar geworden! Bovendien heb ik zoveel mogen leren van mijn klanten dat ik zelf ook kon groeien en ontwikkelen en een nieuwe balans vinden!

Dus tijd voor een feestje!

Op zaterdag 30 augustus vieren we feest in het Wijkcentrum in Poortugaal (de oude bibliotheek)! De hele dag zal gevuld zijn met bijzondere activiteiten!
Er zullen meer dan tien therapeuten aanwezig zijn die de hele dag korte consulten geven tegen een symbolische vergoeding. Zo kan je bijvoorbeeld terecht voor een voetzonereflexbehandeling, een Reiki behandeling, een Indiase hoofdmassage, een consult voor uw huisdier, een stoelmassage en nog veel meer! Ook worden er miniworkshops gegeven speciaal voor ouders en kinderen en worden er korte lezingen gegeven.
Aan het einde van de dag wacht een muzikale verrassing!
De totale opbrengst van deze dag wordt geschonken aan de Stichting Welzijn Albrandswaard voor de aanschaf van kinderboeken voor het wijkcentrum. Zodat de bibliotheekfunctie en de voorleesmiddag voor de kinderen voorgang kunnen blijven vinden!
Uiteraard is er tijd om gezellig samen te zijn, iets te drinken en te klinken en terug te kijken op tien jaar Aurora!
Zet de datum vast in je agenda! Uiteraard volgt er meer informatie in de loop van de zomer!
Zorgverzekeraars

Per 1 januari jongstleden stopte zorgverzekeraar Menzis met het vergoeden van de consulten van BATC therapeuten. Gelukkig heeft de beroepsverenging niet stil gezeten en is er een mooi resultaat bereikt! We zitten opnieuw om de tafel en worden er plannen ontwikkelt om de kwaliteit van de therapeuten te waarborgen op een zuivere en integere manier voor alle partijen! Dat betekent tevens dat alle consulten van 2014 met terugwerkende kracht vergoed worden! Dus stuur u nota’s maar in, ze worden weer vergoed vanuit de aanvullende polis! Met dank aan de BATC!