Get Adobe Flash player

Buiten is het een donkere dag. Echt zo’n zwaarbewolkte decemberdag, op weg naar de kortste dag van het jaar. Toch schijnt de zon! Ik fiets naar mijn nieuwe praktijkruimte en race het holletje af, de Achterweg op. Er daar op de hoek schijnt de zon! Vanaf de ramen straalt de knalgele zon van Aurora me tegemoet! Wat een zalig begin van de dag. Binnen ruikt het naar roosjes, naar de geurkaarsjes die ik kreeg van een dierbare klant. Kachels hoog, kopje koffie, zucht, heerlijk, ontspanning.

Lees meer...

Het is een bijzondere zomer. Vorige week al deelde ik op mijn Aurora Facebook pagina al diverse berichten over de nieuwe energie rond volle maan en 8 augustus. Transformerende energie waarbij loslaten van oude patronen en zaken centraal staan zodat er ruimte komt voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor een ieder gebeurd dit op zijn eigen trillingsniveau en met daarbij behorende thema’s! 

Lees meer...

Mooi hè? Bovenstaande spreuk kreeg ik op het feest van een lieve klant tijdens mijn 10 jarig jubileum! Wat een fantastische dag! Met grote dankbaarheid kijk ik terug op de dag van de natuurgerichte therapieën! Alle therapeuten volgeboekt, druk bezochte lezingen en workshops van Do-Inn Yoga tot mantra zingen! De afsluiting met Elly Bezemer was vrolijk en indrukwekkend! En een geweldige opbrengst van de dag, meer dan 620 euro! Het voelde als één grote familie, in verbinding! En in deze turbulente tijd is dat een groot goed! Het geld, geschonken aan de Stichting Welzijn Albrandswaard wordt binnenkort op ludieke wijze gebruikt voor de aanschaf van kinderboeken! Ik dank u allen voor de hartverwarmende berichten, bloemen, cadeaus en aanwezigheid! Alle therapeuten die hebben meegewerkt nogmaals dank! Ik heb grote waardering en bewondering voor de manier waarop zij die dag hebben gewerkt!

Voor klanten en belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn geweest te komen staat de lezing op de site van Aurora. Of wellicht vind u het leuk nog eens te luisteren! Ook vind u er wat foto’s om de sfeer nog even te proeven! Het radio interview van RTV Albrandswaard vind u tevens terug op de site! www.auroravoorwelzijn.nl

Copyright © 2019 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.